Kies voor jezelf, dat is wat je wil!

Coachtraject

Wie ben ik ook alweer? Wat heb ik nodig? Waar heb ik behoefte aan? Zit ik op de goede weg?

"
Coachtraject

Het begint allemaal bij jezelf

Zit je niet lekker in je vel, ervaar je moeheid, stress of heb je het gevoel dat je vastloopt? Het coachtraject is voor jou als je even niet weet welke richting je op wil met je leven. Samen met jou kijk ik naar de oorzaak en hoe je dit kan oplossen.

Heb je meer behoefte aan iemand die naar je luistert, omdat je een vraag hebt over je werk, opvoeding, relaties, familie of toekomst? Ook dan help ik je graag met mijn coachtraject.

Tevreden klanten

Jaar ervaring

De voordelen die ik te bieden heb

Nieuwe inzichten

Intuïtie en gave

Meer rust

Trauma's keren

Bij jou thuis

Antwoorden op vragen

Coachtraject

Iemand vraagt hoe het met je gaat en jij zegt dat het goed met je gaat, maar dat gevoel heb je niet? Herken je dat? Tijd om actie te ondernemen. Iedereen wil met volle overtuiging kunnen uitspreken dat het goed gaat! Ik voel waar knelpunten zitten, wat aandacht nodig heeft en wat jij nodig hebt. Laten we daar samen aan werken, zodat je straks met volle overtuiging kunt zeggen dat het goed met je gaat.

Coachtraject Verbloemde Kracht

Vragen die ik vaak krijg

Waarom zou jij mij kunnen helpen, ik heb al zoveel geprobeerd?

Omdat mijn coaching verder gaat dan alleen praten. Energetische reiniging, traumaverwerking, Luisterkindmethode, moodboards, kaartlegging, meditatie en nog veel meer. Ik ken meerdere coaches waardoor lijntjes kort zijn. Het belangrijkste is dat jij het graag wil.

Hoe kan het nou dat jij precies weet wat ik nodig heb?
Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld, omdat ik van een alleengeboren tweeling ben. Het andere kindje heeft haar intuïtie aan mij gegeven. Ik beschouw dit als een groot cadeau, omdat ik anderen vanuit liefde mag helpen.
Coach jij aan huis?
Ik kan naar je toe komen, zodat je de deur niet uit hoeft. Spreek je liever af op een neutrale plek, tijdens een boswandeling of lunch? Dat is ook mogelijk. We kijken samen wat jij nodig hebt.
Een Luisterkindafstemming spreekt mij ook aan wat moet ik doen?

Tijdens het coachtraject maak ik o.a. gebruik van deze methode, dus de kans is groot dat je gedurende de coaching ook een afstemming krijgt, net als de mogelijkheid voor een familieopstelling.

Kan ik bij jou in termijnen betalen?

Ja, natuurlijk. Als dat ervoor zorgt dat jij gaat investeren in jezelf.

Wat klanten vertellen

Laura’s manier van coachen is heel prettig en effectief. Laura sluit precies aan bij wat nodig is, haar wijsheid en gave om hier op in te kunnen spelen helpen om direct tot de kern te komen. Dit maakt de coaching heel effectief en zou ik iedereen willen aanraden! Coaching door Laura was voor mij een prachtige reis waarbij ik steeds dichter bij mezelf kwam totdat ik weer volledig in balans was. Daarbij komt Laura aan huis wat een absolute meerwaarde is!

– Jessie – 

Laura kwam hier om een negatieve sfeer op te lossen. Zij is aardig, ervaren, kundig en direct. Het resultaat was boven verwachting. Aanrader!

– Henk – 

Onlangs ben ik een 1 op 1 coaching traject aangegaan met Laura en heb ik voor mijn beide kinderen weer een Luisterkindafstemming mogen ontvangen. Ik heb (nieuwe) inzichten gekregen en ervaar meer rust en vertrouwen. Het is fijn om met Laura te sparren, maar ook dat zij zelf dingen bij/voor je aangeeft.

– Letty – 

Maak contact, lucht je hart!

Ik sta voor je klaar en zet je in je kracht.