Vind de kracht in je kind.

Luisterkind

Oplossing op vragen Een luisterend oor Verrassende reacties

"
Luisterkind Verbloemde Kracht

Wil jij graag de kracht in jouw kind vinden?

Ben je op zoek naar antwoorden en nieuwe inzichten, waardoor jij verder kan? Ik bereik jouw innerlijke kracht of die van jouw kind door contact te maken met jouw energie, jouw onderbewustzijn via mijn intuïtie.

Herken je de aanwezigheid van het gevoel van energie die niet van jou is, zoals moeheid, angst, irritatie of boosheid? Of ervaart je kind problemen met slapen, zindelijkheid, driftbuien, eten of verdriet? Zoek je antwoorden op een van deze vragen of zoek je gewoon bevestiging? Met een Luisterkindafstemming geef ik je handvatten waar je mee aan de slag kan.

 

Tevreden klanten

Jaar ervaring

De voordelen die ik te bieden heb

Nieuwe inzichten

Begrip

Bij jou thuis

Positieve verandering

Meer rust

Mailcontact

Luisterkindmethode

Via deze bewezen effectieve methode maak ik op afstand contact met behulp van een foto en geboortedatum. Bij deze afstemming worden innerlijke vragen of problemen gehoord. Iedere ziel krijgt een stem: een kind, een volwassene, een oudere, een overleden dierbare, een baby in je buik, iemand met een beperking of iemand die in coma ligt. Wil jij dat ik luister?

Luisterkind

Vragen die ik vaak krijg

Hoe kan dat contact maken op afstand?

Ieder mens heeft een energie, een krachtveld, een onderbewuste waar we zelf vaak niet vanaf weten. De antwoorden op vragen zitten daar verstopt. Door middel van mijn intuïtie ga ik opzoek naar die antwoorden en maak ik contact met je onderbewuste. Een foto en geboortedatum helpen mij daarbij.

Hoe werkt zo'n Luisterkindafstemming precies?

Aan de hand van een door jou ingevuld vragenformulier en een foto maak ik contact. De bevindingen schrijf ik op papier. Deze stuur ik per mail naar je op. Zie Blog voor meer informatie.

Wat gebeurt er nadat je een afstemming hebt gedaan?

Er vindt meestal een kleine of grote verandering plaats. Dit kan snel gaan of wat langer duren. Soms is er meteen herkenning en soms later. Je gaat aan de slag met de handvatten die ik je geef en de rest gaat vanzelf.

Als ik graag contact wil na een afstemming, kan dat dan?

Ja natuurlijk, als je vragen hebt of graag extra hulp wil dan kan dat altijd besproken worden. Denk ook aan een vervolgtraject met 1-op-1 coaching.

Wat klanten vertellen

Via een vriendin bij Laura terecht gekomen, want ik wist het niet meer. Ik wilde mijn kindje zo graag helpen, maar hoe? Eerst gekozen voor een mini. Daar kwam een heel kloppend beeld uit. Daarna de uitgebreide versie. Nog voordat ik wist dat Laura iets gedaan had merkte ik een verschil, alsof er een enorme druk van de kleine schoudertjes was gevallen. Ik weet niet wat ze doet, hoe ze het doet, maar ik heb weer een vrolijk kindje in huis dat geniet.

– Tanja –

Voor mijn beide kindjes een Luisterkind sessie gedaan. Duidelijke uitleg vooraf van Laura over hoe het in zijn werk gaat. Ik heb vorige week nogmaals het verhaal doorgelezen. Ongelooflijk hoe Laura ondanks dat ze mijn kinderen niet kent ze, ze zo in essentie weergeeft. Nog steeds enorm herkenbaar wat ik lees en een jaar later lijkt het zelfs een voorspellend element te hebben gehad. Dank je wel!

– Ninke –

Laura is een bijzondere, inspirerende en warme persoonlijkheid die heel helder kan afstemmen en daarbij snel tot de kern komt. Ik raad je echt aan om een afstemming bij haar te doen, deze geeft mooie inzichten waar je zeker mee verder kan.

– Lot – 

Maak contact, lucht je hart!

Ik sta voor je klaar en zet je in je kracht.