Dreamzz Slaapcoaching

Een slapende baby…het lijkt zo vanzelfsprekend. Ze zeggen niet voor niets ‘slapen als een baby’ toch? Voor veel jonge ouders is dit echter niet het geval. Heel veel baby’s vinden het moeilijk om zelfstandig in hun bedje te slapen. Van moeders wordt al snel verwacht dat ze weer van alles gaan doen en dan is de hele dag met je baby in je armen zitten geen optie. Maar wat doe je dan?

Dreamzz slaapcoaching
Patricia Dreamzz Slaapcoaching

Mijn naam is Patricia Luppers en ik ben moeder van drie lieve kindjes, Daan (4), Fleur (2) en Senn (3 maanden). Daarnaast ben ik slaapcoach voor baby’s en kinderen van 0 tot 10 jaar. Dat ben ik niet zomaar geworden. Vier jaar geleden was ik namelijk zelf een moeder met een slapeloze baby die weer moest gaan werken, maar ’s nachts niet aan slapen toe kwam. Nachtenlang heb ik rondgelopen met een huilende baby in mijn armen die maar niet wilde slapen. Uiteindelijk heb ik een slaapcoach ingeschakeld die ons heeft geholpen om van ons mannetje weer een slaapkopje te maken. Wat was het fijn om onze nachtrust weer terug te hebben. Toen Fleur werd geboren dacht ik dat ik het allemaal wel wist. Dit zou mij niet nog een keer gebeuren, maar niets was minder waar. Weer zaten we met een baby die weigerde om in haar eigen bedje te gaan slapen. Ze woonde ongeveer op mij. Met heel veel liefde en geduld hebben we haar kunnen leren om in haar eigen bedje te gaan slapen.
Dat was het moment dat ik besloot om de opleiding tot slaapcoach te gaan volgen. Ik gunde alle ouders een goede nachtrust en een heerlijk uitgerust kindje en ik wist hoe moeilijk dat soms kon zijn.

Inmiddels heb ik in de afgelopen twee jaar al heel veel ouders mogen helpen om hun kindje weer lekker te leren slapen. Meestal gaat dit heel goed maar soms speelt er toch nog iets waardoor het slapen niet helemaal lukt. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier om daar achter te komen en die kindjes nog beter te kunnen helpen. Zo kwam ik bij Laura terecht. Met een Luisterkind-afstemming van Laura kunnen we een kindje ook een stem geven in het eigen slaapplan. Ik kan de aanpak dan nog beter afstemmen op wat een kindje fijn vindt en nodig heeft. Laura heeft mij ook met mijn derde kindje Senn erg goed geholpen. Zo ontstond het idee om samen te gaan werken.

Vanaf nu kun je bij mij een combiconsult boeken waarbij je naast een uitgebreid slaapplan voor jouw kindje, ook een Luisterkind-afstemming van Laura krijgt. Het slaapplan maak ik dan helemaal passend bij wat het kindje zelf heeft aangegeven. Een hele mooie aanvulling op het geweldige werk wat ik nu al doe!

Wil je meer informatie over een combinconsult of heb je nog vragen? Stuur mij dan gerust een mail info@dreamzzslaapcoaching.nl. Ik help je graag verder! Ook op de website vind je meer informatie: www.dreamzzslaapcoaching.nl

Dreamzz logo