Gefeliciteerd,

je bent zwanger

Geboortebegeleiding

Oplossing op vragen Een luisterend oor Verrassende reacties

"
Geboortebegeleiding

Wil jij jouw baby beter leren kennen?

Met een Geboortebegeleiding maak ik op afstand contact met jouw baby en luister naar wat hij of zij te vertellen heeft. Vanaf ongeveer 28 weken plannen we in totaal 4 ontspanningsmomenten in 4 weken. Tijdens die momenten ga jij iets doen waar jij je prettig bij voelt: in bad, een boek lezen, een wandeling maken of lekker ontspannen op de bank. Na afloop stuur ik de bevindingen per mail naar je op.

Tevreden klanten

Jaar ervaring

De voordelen die ik te bieden heb

Band versterken

Ontspanning

Liefdevolle verbinding

Karakter

t

Vragen stellen

Naam bespreken

Geboortebegeleiding

Ik zet mijn intuïtie vanuit een liefdevolle verbinding in om (voor jou) contact te maken met je kindje. Een Geboortebegeleiding is zo bijzonder, klein, mooi en pril. Een cadeautje dat ik jou als toekomstige moeder en/of vader mee mag geven. Dat is waarom ik een Geboortebegeleiding heel graag doe.
Verbloemde Kracht Geboortebegeleiding

Vragen die ik vaak krijg

Hoe werkt dat dan precies?

Tijdens jouw ontspannen me-time momentje maak ik op afstand contact met jouw baby. Je hoeft verder niets te doen. Na een uur ontvang je een prachtig verslag van het contact.

Waarom is het 4 keer in 4 weken?

Jij krijgt 4 momenten van ontspanning, dat alleen al is een cadeautje. Jouw kindje krijgt hierdoor de tijd om zich voor te bereiden op de bevalling die dichterbij komt, terwijl het nog steeds aan het groeien is in jouw buik.

Kan het ook al eerder tijdens mijn zwangerschap?

De voorkeur is rond de 28 weken, omdat jouw kindje het eerste prille groeiproces dan door is en de vragen rondom de geboorte behandeld kunnen worden.

Kan de andere ouder bij het moment aanwezig zijn?

Natuurlijk, misschien vinden jullie het fijn om samen te ontspannen en aandacht te besteden aan jullie toekomstige kindje. Aanraking van de buik bijvoorbeeld.

Kan ik na de geboorte van mijn kindje ook een Luisterkindafstemming aanvragen?

Jouw kindje mag een tijdje landen in de nieuwe omgeving. Daarna mag je altijd een afstemming aanvragen als je het gedrag van jouw kindje beter wil leren begrijpen. Sterker nog, dat gebeurt bijna standaard.

Wat klanten vertellen

Papa, dochter en ik hebben veel steun, liefde en kracht mogen ervaren uit jouw afstemming. Ik ben in het jaarboek aan het schrijven en ik vind het nog steeds zó bijzonder wat je ons stuurde! Wat kun je dat toch goed. Ik raak er nog steeds ontroerd door.

– Mama J. & Papa M. – 

Wij zijn nog steeds blij met de afstemmingen die je tot nu toe bij ons gedaan hebt. Regelmatig lees ik het nog terug en iedere keer ontroerd het weer. Vooral de laatste afstemming met de baby zal mij altijd bij blijven. Wat was dit verhelderend voor ons! En hoe bijzonder dat ze zich daarna vrij snel aankondigde en nu inmiddels al weer 2 weken bij ons is. Zo fijn dat je echt de tijd neemt voor mensen en ook op korte termijn wat voor ons kon betekenen. Dat haalde veel onrust weg bij mij.

– Mama K. & Papa K. – 

Heel mooi verhaal! Wat ze over onze andere dochter vertelde, voel ik ook echt zo. Oh wat goed van die namen! We hadden twee namen met dezelfde klank in het midden, maar papa kwam daar steeds op terug. De naam die ons kindje noemt, die gaat het worden. Dus het klopt echt héél erg, zo bijzonder.

– Mama L. & Papa J. –

Maak contact, lucht je hart!

Ik sta voor je klaar en zet je in je kracht.