“De antwoorden zitten binnenin jezelf, dat is je kracht.”

Kinderen weten heel goed waar hun kracht ligt. Ze weten wat ze willen en wat ze nodig hebben. De antwoorden zitten in ze. Die zijn alleen soms moeilijk te bereiken. Ik haal de kracht in jouw kind naar boven. Hoe groot of klein het ook is. Ik luister en geef jouw kind een stem.

Wil je weten hoe? Ik maak contact met jouw kind op afstand door middel van de Luisterkindmethode van Diana. Door een afstemming waarbij innerlijke vragen, problemen of persoonlijkheden gehoord worden en een stem krijgen.

Maar wat houdt die Luisterkindmethode nou precies in?
Het is een methode om met jouw kind op afstand contact te leggen. De antwoorden op zijn of haar vragen komen naar boven en waar mogelijk is, wordt er direct een verandering door gezet.

“Omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties, ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkindafstemming hulp bieden.”

– Diana Hendriks- van Beaumont –

 

Luisterkindmethode
Bloem - Verbloemde Kracht
Door op afstand contact te maken, kom ik in aanraking met het onderbewustzijn van jouw kind. Een plek waar een kind zelf niet zo gemakkelijk bij komt, maar waar vaak wel antwoorden te vinden zijn. Door middel van vragen, beelden of woorden krijg ik hier inzicht in. Soms ben ik letterlijk in gesprek met een kind. Ik stel bijvoorbeeld een vraag en je kind geeft antwoord. Het kan ook zijn dat het aan de hand van een monoloog gaat. Alles wat er gezegd wordt en wat ik door krijg schrijf ik op papier. Ik zorg dat dit bij jou terecht komt. Soms merk je meteen verschil en soms mag dit een tijdje duren. Dat is bij iedereen verschillend. Het is altijd fijn om de afstemming een paar keer vaker te lezen. Dit mag ook na een tijdje. Bij de een maakt het heel veel emoties los en vindt er een grote verandering plaats en bij de ander is deze verandering misschien iets kleiner. Het doet altijd iets, al is het misschien niet altijd meteen zichtbaar. Ik ben ervan overtuigd. Ik geloof in de kracht. Zijn er momenten in jouw leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden? Thuis, op het werk of misschien in je persoonlijke beleving. Slaap je slecht? Heb je onbegrepen lichamelijke klachten of gewoon behoefte aan nieuwe inzichten? Worstel jij met vragen? Spelen er bepaalde problemen? Ben je op zoek naar antwoorden? Of wil jij dat er iemand gewoon naar je luistert? Dan ben ik er ook voor jou…